Gedurende de maand december en januari hebben we donaties ingezameld voor de renovatie en reparatie van het opvanghuis ‘Centre Ginndi’ in Dakar, Senegal. Het opvanghuis zorgt voor weeskinderen, maar ook voor kinderen die in de steek gelaten zijn of mishandeld zijn en kinderen van wie hun gezinnen hen niet kunnen verzorgen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle steun en donaties die we hebben mogen ontvangen om dit project tot een succes te mogen maken. Hieronder een bedankbrief namens de directeur Mevr. Balde, en de weeskinderen van het opvanghuis ‘Centre Ginndi’ in Dakar, Senegal’ willen u via deze weg nogmaals hartelijk danken voor alle steun.

Vertaling van de brief:

Betreft: bedank brief

In de naam van het Centrum van ontvangst, oriëntatie en informatie voor kinderen in moeilijke situaties, Ginddi, wil ik u oprecht bedanken voor uw steun in de rehabilitatie en uitrusting/materiaal van de locaties va het Centrum.

Met deze geste, bevestigt Time to Help Holland haar betrokkenheid in het structurele steun, die ik met trots begeleid.

Ik overhandig u mijn diepste dank voor uw hulp en de interesse die u heeft getoond aan de kinderen in moeilijke omstandigheden in Senegal.

Directeur Mme Maimouna BALDE

Lettre de remerciement_Senegal