Het is een week geleden dat Syrië en Turkije werden opgeschrikt door een verwoestende aardbeving (met een kracht van 7,8 op de schaal van de richter). De klap is enorm: veel gebouwen zijn ingestort, veel mensen vermist en het dodental loopt iedere dag hard op.

Er zijn meer dan 35.000 doden na twee verschrikkelijke aardbevingen, duizenden mensen zitten nog vast onder puin en veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou. De schade is enorm. Het verdriet is groot.

Hulpverleners zetten alles op alles om zoveel mogelijk slachtoffers te helpen. Samen met partnerorganisaties en lokale hulpdiensten verlenen we noodhulp als voedsel, medische zorg, tijdelijk onderdak en andere benodigdheden in getroffen gebieden. Dag en nacht wordt er gewerkt om zoveel mogelijk slachtoffers van de ramp te helpen.

Veel mensen zijn nu dakloos en radeloos. Er is dringend meer nodig, op zowel korte als lange termijn. Geef en Help de slachtoffers van de aardbeving! Dit kunnen wij niet alleen.

Levensonderhoud Een maandelijkse bijdrage van €100,- aan boodschappen voor een gezin van 4 personen.
Huur Een maandelijkse bijdrage van €200,- voor de huurkosten.
Noodhulp Budget Een eenmalige financiële steun van €150,-. Hiermee bepaalt de persoon zelf waar hij/zij het meeste behoefte aan heeft.
Budget Witgoed en meubelcheque Een eenmalige bijdrage van €750,- voor de herinrichting van de woning. Denk hierbij aan witgoed en/of meubels.

Stichting Time to Help
IBAN: NL09INGB0007135178

info@timetohelp.nl

Totaal: € -