Ieder kind heeft recht op bescherming, respect, liefdevolle thuis, en toegang tot onderwijs. Helaas is dit voor velen kinderen niet het geval. Honderden kansarme (wees)kinderen raken dakloos en groeien op in zeer slechte omstandigheden waarin ze soms alleen moeten zien te overleven.

Daarom is Stichting Time to Help vastberaden en zet zich in met een groep van 11 vrijwilligers van 24 januari 2016 tot 30 januari 2016 voor deze wees en kwetsbare kinderen in Senegal/Dakar. Het doel is het verbeteren en renoveren van het weeshuis CENTRE GINNDI in Dakar, waarin op dit moment de omstandigheden voor de kinderen schrikbaren zijn. De kinderen proberen te overleven in zeer slechte levensomstandigheden. De kinderen slapen voor een deel op de grond of kampen met sanitaire voorzieningen die niet werken.

Het weeshuis heeft een reparatie en renovatie nodig en de kinderen hebben een tekort aan bedden, matrassen, beddengoed, sanitair (toilet&bad), kortom een gezonde omgeving waar ze normaal kunnen leven. Door het gebrek aan deze voorzieningen en goede ondersteuning is ook de toekomst voor deze kinderen somber en beperkt. Op het gebied van zorg voor de weeskinderen wordt er helaas niet veel gedaan in Senegal.

Laten we samen het verschil maken voor deze kinderen.

Doneer Nu o.v.v. ‘Weesproject Senegal’

naar

Stichting Time to Help
IBAN:NL09 INGB 0007135178
BIC: INGBNL2A

Ginndi_NL