STEUN EEN WEESKIND

Ieder kind heeft recht op bescherming, respect, een liefdevol thuis en toegang tot onderwijs. Helaas is dit voor vele kinderen niet het geval. Wereldwijd zijn er te veel kinderen die opgroeien in een hopeloze situatie waarin ze alleen moeten zien te overleven. Armoede, honger, geweld of rampen zorgen ervoor dat ze geen toekomstperspectief hebben. Voor blijvende verbeteringen en stabiliteit in de levenssituatie van wees en kwetsbare kinderen helpen wij op een persoonlijke manier m.b.v. kindsponsoring.

Wij richten ons op de educatie van kinderen in een veilige omgeving om toekomstkansen te bieden in de strijd tegen armoede en ze te voorzien van de basisbehoeften. Samen met lokale partnerorganisaties, overheden en de bevolking zijn we in staat de allerarmste kinderen te bereiken en hen hulp te bieden. Om deze kinderen te helpen wordt uw donatie geïnvesteerd in klein- en grootschalige projecten waarmee problemen structueel worden aangepakt.

Bijdrage voor je sponsorkind
Een jaar lang, een kind steun bieden m.b.v. kindsponsoring. Mede dankzij jou hulp zorgen wij voor de bescherming, voeding, water, gezondheidszorg en educatie van een kind en ben jij betrokken bij het leven van je sponsorkind. Hulp en contact met een kind op lang termijn betekent eigenwaarde, bevestiging en hoop in de toekomst voor het kind en een bijzondere ervaring voor jou. De sponsorbijdrage bedraagt € 30,- per maand. Jouw sponsorkind wordt voorzien van onderwijs in een veilige omgeving, voeding, kleding en toegang tot gezondheidszorg.

Na aanmelding ontvang je een welkomstpakket met specifieke informatie over jouw sponsorkind en krijg je jaarlijks een rapport met de voortgang van het weeskind  toegestuurd. Tevens faciliteren wij het contact tussen sponsor en weeskind. Steun een weeskind voor een hoopvolle toekomst.

Doneer nu

Naam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Project

Bericht

Bedrag €*