WATERPUTTEN

Schoon drinkwater is niet alleen water, maar ook een toekomst voor mensen. In Nederland leven wij met water. Het is voor ons vanzelfsprekend, even de kraan open draaien voor een glas water. Helaas is dit lang niet voor iedereen het geval. Wereldwijd moeten er miljoenen mensen dagelijks uren lopen voor hun water, dat vaak ook nog vervuild en vol met bacteriën is. Voor een tiende van de gehele wereldbevolking is dit de realiteit. Vervuild water is de oorzaak van ziektes als diarree, cholera, dysenterie, tyfus en polio. Alleen al aan diarree sterven jaarlijks meer dan 760.000 kinderen jonger dan 5 jaar. Water is een basisbehoefte om een gezond bestaan op te kunnen bouwen. Met uw steun kunnen wij schoon drinkwater voor iedereen vanzelfsprekend maken.

Stichting Time To Help opent waterputten in Tsjaad, Oeganda, Kenia, Ethiopië, Senegal, Tanzania, Mali en Pakistan. Tot op heden hebben wij in totaal …. Waterputten geopend.

Hoe kunt u helpen? Bekijk hieronder ons stappenplan voor het openen van een waterput.

Hier komt een filmpje met een stappenplan wat laat zien hoe en voor hoeveel en op welke wijze een waterput wordt geopend.

Doneer nu

Bedrag