Stichting Time to Help is vastberaden en zet zich in voor deze kinderen.

Vanuit een zeer moeilijke en zorgelijke situatie willen we 150 weeskinderen (4 tot 16 jaar) in het weeshuis El Faith een veilige basis en betere vooruitzichten geven. De leefomstandigheden zijn momenteel schrikbarend. Het weeshuis heeft een reparatie en renovatie nodig en de kinderen hebben een tekort aan bedden, matrassen, beddengoed, sanitaire voorzieningen, kortom een gezonde omgeving waar ze normaal kunnen leven

Help jij ons de komende tijd om ons doel te bereiken?

Het doel is het verbeteren en renoveren van het kostschool en weeshuis El Faith in Mukono, Oeganda om de kinderen de zorg en educatie te geven in een gezonde omgeving voor een gezonde persoonlijke groei. Het gaat hierbij voornamelijk om de reparatie en renovatie van de klaslokalen, slaapkamers, keuken, sanitair & tegels van de toilet ruimte, verven van de muren, stapelbedden, beddengoed en schoolgerei voor de weeskinderen. Deze school biedt plaats aan 150 kinderen.

Om het project haalbaar te maken hebben we deze gesplitst in drie fasen.

Het eerste onderdeel bestaat uit het reparen en renoveren van het hele gebouw. Het renoveren van het dak, plafonds en muren van de school. Verder zijn de ramen, deuren, kozijnen en de vloeren toe aan vervanging. De kosten bedragen hiervoor €19.680,00.

Voor de eerste fase van het project gaan wij eind maart met een gedreven groep vrijwilligers naar Oeganda. Een heel programma is opgesteld en steken wij onze handen uit de mouwen om te klussen in het weeshuis. Om ons project waar te kunnen maken zijn wij financieel afhankelijk van donaties.

Daarom onze vraag aan jouw of jij ons hierin willen ondersteunen en een steentje bijdragen? Voor meer informatie over het wees project stuur een e-mail naar f.oz@timetohelp.nl

of

Help mee en doneer!

o.v.v. ‘Weesproject Oeganda’

naar

Stichting Time to Help
IBAN: NL09INGB0007135178

weeshuis

Doneer nu

Bedrag