RAMADAN

‘’De maand van saamhorigheid, liefdadigheid en hoop.”

Jouw steun telt en kan levens veranderen

Kies uw offerdonatie, selecteer het aantal en vermeld elke naam in de omschrijving.

Persoonlijke gegevens
Totaalbedrag: 0

De maand van saamhorigheid, liefdadigheid en hoop. Ramadan, een tijd van diepe betekenis voor moslims wereldwijd. Iedereen voelt diep van binnen de warmte en de vreugde van deze maand.

De Ramadan is een bijzondere maand, de heilige maand van saamhorigheid, vruchtbaarheid en liefdadigheid. In deze heilige maand, die draait om vasten en spirituele groei, staat liefdadigheid centraal. Ramadan herinnert gelovigen aan de waarde van vrijgevigheid en mededogen. Het vasten gaat verder dan onthouding van voedsel; het inspireert tot het delen van zegeningen met anderen, vooral met degenen die het minder hebben. Daarom verwelkomen deze gezegende maand met liefde en vreugde en kijken gezamenlijk uit naar de Iftar-maaltijden en het delen van voedselhulp. Om de gemeenschap en individuen te ondersteunen organiseren we gedurende Ramadan van gezamenlijke iftar-maaltijden tot het delen van voedselhulp voor de behoeftigen tot in de verste uithoeken, waardoor deze maand een tijd van hoop en positieve verandering wordt.

Helaas is een iftar-maaltijd samen met familie niet vanzelfsprekend voor duizenden mensen over de hele wereld. Deel je maaltijd en geef kansarme gezinnen een iftar. Bescherm deze mensen tijdens de maand van liefdadigheid tegen honger en uitbuiting om de Ramadan door te komen. Bied hulpbehoevende mensen hoop en laat ze niet alleen tijdens de Ramadan. Samen zorgen we dat ook zij een waardige Ramadan beleven, ervaren en dat het suikerfeest ook voor deze mensen een moment wordt om te vieren.

 Samen vieren we Ramadan, waar liefdadigheid en hoop samenkomen om een blijvende impact te creëren. Deel je Iftar maaltijd en geef een voedselpakket!