Uitgelicht Stichting Time to Help

Deze week in uitgelicht. Stichting Time to Help Nederland is een hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van minder bedeelden in de samenleving. In het Bibliotheektheater van Rotterdam werd hun documentaire “De Ware Kanjers van Kenia” vertoond

Een geweldige terugblik op de avond met ‘De Ware Kanjers in Kenia’ van Stichting time to Help in het Theater Bibliotheek in Rotterdam. Een bijzondere bijeenkomst samen met vrijwilligers en gasten voor de première van de documentairefilm ‘De ware Kanjers in Kenia’ in het theaterzaal van Bibliotheek Rotterdam.

De vrijwilligers hebben zich met hart en ziel ingezet voor de wederopbouw van weeshuis ‘Act of Hope’ in Kenia en hebben gezorgd voor een basis voor 68 weeskinderen. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel er veranderd is in de opvang in Kenia.

De persoonlijke verhalen van de vrijwilligers maakten de avond extra bijzonder.Hartelijk dank aan alle gasten voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. In het bijzonder willen we Elmar Levy, Dwayne Lace, kitty Hart en marielle van leeuwen danken voor alle steun en betrokkenheid.

Bron: Zaterdagmiddaglive.nl